Hírek

Üdvözli a Joomla!

2008. augusztus 12. kedd, 11:00 adminisztrátor
Nyomtatás PDF
A Joomla! egy ingyenes, nyílt forráskódú keretrendszer és tartalomközzétevő rendszer, melyet azért terveztünk, hogy gyorsan lehessen vele interaktív, többnyelvű webhelyeket, online közösségeket, médiaportálokat, blogokat és e-kereskedelmi alkalmazásokat építeni.

Joomla! logóA Joomlának könnyen használható felhasználói kezelőfelülete van, mely leegyszerűsíti nagy mennyiségű tartalom, többek közt HTML, dokumentumok és multimédia kezelését és közzétételét. A Joomlát mindenféle méretű szervezet használja nyilvános webhelyek, intranetek és extranetek céljából, több ezer felhasználót számláló közösség támogatásával.

Módosítás: ( 2008. augusztus 12. kedd, 11:00 ) Bővebben...
 

RENDEZVÉNYEK

2008. április 12. szombat, 13:12 adminisztrátor
Nyomtatás PDF

www.lufidekor.hu

 

 

 

 

 

Bejegyezték a világszerte népszerű, nyílt forráskódú Joomla! webes tartalomkezelő rendszer hazai és határainkon túli népszerűsítését célul kitűző nonprofit szervezetet.

Nyíregyháza, 2008. április 11. – Tavaly november 17-én 13 főből álló lelkes csapat gyűlt össze Budapesten az ország több pontjáról, sőt Szlovákiából is, hogy egyesületet alapítson, mégpedig egy nyílt forráskódú szoftver, a Joomla! támogatására. A hírt az teszi aktuálissá, hogy a napokban megtörtént végre a szervezet jogi bejegyzése.

Az egyesület legfőbb céljául tűzte ki a Joomla! projekt és a szabad szoftverek terjesztését itthon és a szomszédos országokban, ugyanakkor a magyar felhasználók képviseletét is ellátja a nemzetközi és globális közösségekben. Fórumában szakszerű segítséget nyújt a felhasználóknak a problémáik megoldásában; wikijében dokumentációkat tesz elérhetővé; közösségi hírportálján tájékoztatja a látogatókat a Joomla! világ aktualitásairól.

Módosítás: ( 2011. január 27. csütörtök, 13:36 ) Bővebben...
 

Millió mosoly

2007. július 07. szombat, 10:54 adminisztrátor
Nyomtatás PDF

A Joomla! csapatának millió jó oka van arra, hogy mosolyogjon a Joomla! 1.5-re. Jelenlegi inkarnációjában több, mint 1 millió letöltése volt, mely példátlan népszerűséghez vezetett. Az új alapkód a régi alapkód szinte teljes átírása. A felhasználói élmény még mindig módfelett takaros, de fejlesztők számára az API maga az álom. Egy igazi keretrendszer igazi PHP tervezőmérnököknek a lehető legtöbbet nyújtja.

Ha Ön régebbi Mambo felhasználó, vagy Joomla! 1.0 sorozat felhasználó, akkor több okból is az 1.5 a CMS-ek jövője. Erősebb, rugalmasabb, biztonságosabb, és intuitív. Fejlesztőink és kezelőfelület-tervezőink számtalan órát dolgoztak, hogy ezt a legizgalmasabb kiadássá tegyék a tartalomkezelő rendszerek világában.

Vágjon bele ... szerezze be a Joomla! SZABAD példányát még ma, és vigye a hírét ennek a magas színvonalú projektnek.

Módosítás: ( 2007. július 07. szombat, 10:54 )
 

Önkéntesek vagyunk

2007. július 07. szombat, 10:54 adminisztrátor
Nyomtatás PDF

A Joomla! fejlesztőcsapata és a munkacsoportok önkéntes programozókból, dizájnerekből, adminisztrátorokból és menedzserekből áll, akik a közösség elkötelezett tagjaiból álló nagyszámú munkacsoporttal együtt viszonylag rövid idő alatt új magaslatokba emelték a Joomlát. Ezt a jól olajozott gépezetet gyakran másolják, de sohasem múlják felül. A Joomlának van néhány csodálatos tehetséges embere, akik a nyílt forráskódú koncepciókat az ipari szabványok fölé emelik. A Joomla! 1.5 hétmérföldes lépés előre, és a projekt történetének legizgalmasabb Joomla! kiadását jelenti.

Módosítás: ( 2008. március 23. vasárnap, 11:10 )
 

A Joomla! biztonsági akciócsoport

2007. július 07. szombat, 10:54 adminisztrátor
Nyomtatás PDF

A Joomla! projekt kiváló szakértőkből álló csoportot szervezett, hogy megalapítsa a Joomla! biztonsági akciócsoportot (angolul: Joomla! Security Strike Team, röviden: JSST). Ez a csoport kizárólag a biztonsági problémákra összpontosít, azokat vizsgálja és oldja meg. A titokban történő működés helyett a JSST a Joomla! Biztonsági Központban nyilvánosan tevékenykedik.

Módosítás: ( 2007. július 07. szombat, 10:54 ) Bővebben...
 

1. oldal / 2

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Névnap

Ma 2021. április 19., hétfő, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.

BreezingForms

[No form id or name provided!]

AllVideos Reloaded

You are here:   CímlapHírek
| + - | RTL - LTR
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.